Egyedi póló rendelést kerestem, találtam is!

Szponzorált tartalom

egyedi póló rendelés

egyedi póló rendelés

Szülinap, névnap, legénybúcsú, lánybúcsú… nem tudom, miért, de valahogy mindig úgy alakul, hogy rám hárul a szervezés oroszlánrésze ezekben a projektekben. Tény ami tény, tényleg jól áll, amikor felveszem a rendezvényszervezői attitűdömet. Egészen egyszerűen ilyenkor teljesen átlényegülök, és nagyon fókuszáltan csak a projektre koncentrálok. A többiek már ismerik ezt az oldalamat, és tudják, hogy nagyon megbízható vagyok, ha valamit szervezni kell. Így alakult, hogy idén is rám hárult ez a nemes feladat, hogy az egyik barátnőm lánybúcsújának a szervezéséről gondoskodjak.

A szervezés során pedig eszembe ötlött, mi lenne, ha a teljes brigád egyedileg tervezett pólóban vonulna végig az utcán, a különböző feladatokat teljesítve? Meg is néztem, milyen lehetőségek vannak egyedi póló rendelés esetére itt Budapesten, és végül a LOLMarkt csapata vált a legszimpatikusabbá. Már a nevüket meglátva éreztem, hogy ez jópofa lesz, velük nem igazán lőhetünk mellé. És ahogyan ráklikkeltem az oldalukra, a feltevésem be is igazolódott, abszolút nem kellett csalódnom. A csapat minden eseményre készít egyedi pólókat, ráadásul nagyon egyszerű keresni az oldalon. Kategóriákba rendezik a már meglévő mintákat, így akár innen is lehet választani.

De rengeteg ihletet is adhat, ha az ember fogja magát, és átböngészi a meglévő kategóriákhoz feltöltött mintákat, hogy aztán kialakíthassa az saját egyedi póló rendelés elképzelését. A csapat nagyon segítőkész, akár helyben is lehet velük konzultálni a mintáról. Nagy mennyiségű rendelés esetén pedig egyéni árat kalkulálnak a megrendelésre! Eldöntöttem: mi itt fogjuk leadni az egyedi póló rendeléseinket a lánybúcsúra. Tegyetek egy próbát ti is!