Egyedi kültéri konyha stílusos köntösben.

Szponzorált tartalom

egyedi kültéri konyha

egyedi kültéri konyha

Te is alig várod már, hogy végre újra a szabadban rendezhesd a családi vagy baráti összejöveteleket? Ha született vendéglátó vagy, akkor ezeket a konyhákat Neked találták ki! 

Csodaszép külső burkolatok, igényes, modern megjelenés és praktikus kialakítás. Ezek jellemzik az egyedi kültéri konyha tervezésének minden lépését, mely során a minőségen és használhatóságon van a hangsúly. Különböző méretekben elérhető, így akár kisebb, akár nagyobb teret szánnál a vendégek fogadására, minden megoldható.

A Simon Houses által elérhető megoldásoknál találkozhatunk ezzel a lehetőséggel, ami egy olyan kültéri konyhával tud szolgálni a megrendelők számára, ami alkalmas akár az egész éves használatra is. Ebben szerepet játszik az, hogy az extra felszereltség között lehetőségünk van olyan elemeket is beszereltetni, mint az infrafűtés vagy az eltolható üvegfalak. Emellett a motoros, programozható Zipscreen rendszer mint egy speciális háló lehet jelen, ami véd a széltől, napsütéstől és a szúnyogoktól egyaránt.

Az egyedi kültéri konyhák felszereltségébe tartozik a konyhabútor, egy grillsütő, valamint egy Cata páraelszívó, de igény szerint kérhető továbbá mosogatótálca csapteleppel, továbbá beépített hűtő is. Ezekkel a felszerelésekkel egy komplett kültéri konyhára tehetünk szert, ami minden elképzelésünket felülmúlhatja!

Felszereltségét is a magas minőség jellemzi, ami szintén igaz a konyha vázának, szerkezetének teljes kivitelezésére. A burkolatok mind gondozásmentes felületet képeznek, ezáltal nem kell küszködni a rendszeres karbantartással, hiszen gyakorlatilag csak a tisztításukról kell gondoskodni. A praktikum ezekben a részletekben is megjelenik, melyre különösen nagy figyelmet fordított a tervező.

A Gardenka Family a kisebb családok számára lett tervezve, illetve azok számára, akik nem terveznek nagyobb létszámban vendéget fogadni. Ideális választás, ha kisebb hellyel kell gazdálkodni a kertben és tudatosan, méretarányos megoldásokat keresünk. A Gardenka Extra már nagyobb alapterülettel rendelkezik, ezért a nagyobb családdal, több vendéggel kalkuláló megrendelők számára tökéletes választás lehet. A Gardenka Party már nagyobb társaságokat is kényelmesen el tud látni, elegendő hellyel szolgálva számukra.

Az egyedi kültéri konyha esetében kompromisszumos megoldással szolgálhat a Savory modell, amely kisebb helyigényű, felemelhető ajtóval került kialakításra. Abban az esetben, ha például adott egy kényelmes alapterületű terasz, ahol az asztalok és székek már megvannak, már csak a konyha szekció hiányzik, akkor ezzel a kültéri konyhával tökéletes megoldásra találhatunk. Minden benne van, amire csak szükség lehet, szintén gondozásmentes anyagokból épül, ugyanakkor kisméretű, de zárhatósága okán még tartósabb lehet.

Minden egyedi kültéri konyha sajátos megjelenésű, dizájnos és minőségi kivitelezéssel elérhető, a helyszínen történő felépítéssel. Az alapvető modellek mellett lehetőség van egyedi igények teljesítésére.