Bútorszállítást kedvező árak mellett, gyorsan?

Szponzorált tartalom

bútorszállítás árak

bútorszállítás árak

Milyen lehetőségeink vannak, ha egy darab bútort, ez esetben egy újonnan vásárolt bútordarabot szeretnénk kiszállíttatni?

Azon túl, hogy a bútoráruházak biztosítanak efféle lehetőséget, van más megoldás is arra az esetre, ha például gyorsabban vagy olcsóbban szeretnénk bútorszállítást igénybe venni! A Tehertaxiban Otthon bútor házhozszállítás árak 16.000 és 18.000 Ft díjnál kezdődnek, ami tartalmazza a tehertaxit és a sofőrt, aki gondoskodik a pakolásról.

A legtöbb áruháznál azt figyelhetjük meg, hogy a bútorszállítás árak aszerint vannak meghatározva, hogy mekkora a szállítandó áru értéke. Minél magasabb az ára, annál többe kerül a szállítás. Ilyenkor érdemes megfontolni, hogy tehertaxival szállíttassuk ki a bútort, hiszen sok esetben nagyobb spórolást eredményezhet ez a döntés. Budapesten minden kerületben rendelkezésre áll ez a lehetőség, ami nem csak olcsóbb lehet, hanem egyúttal gyorsabb is.

Ki ne élte volna már át, hogy kinézett egy szép bútort vagy szettet, majd megrendelte azt, de közölték, hogy heteket kell várni arra, míg kiszállítják. Sokszor még csak az áruházban sem elérhető a kiállított vagy katalógusban szereplő bútordarab, így nincs más választásunk, mint kivárni, amíg megérkezik. Valahol bérelni lehet kisteherautót a szállításhoz, ami viszont komoly felelősséggel jár és szigorú szabályokhoz van kötve. Ha ezek nem jelentenek gondot, akkor ez is egy opció a szállítandó bútorhoz.

Viszont ha mindenképp szakszerű szállításra vágyunk és a lehető legrövidebb idő alatt akarjuk kézhez kapni a terméket, akkor a bútorszállítás árak között megtalálhatjuk azt a megoldást, ami esetenként biztosítja az akár aznapi szállítást is! A tehertaxis.hu oldalon az árakat részletesen megtekintheti bárki, ami segít összehasonlítani a lehetőségeinket.

Amikor csupán egyetlen darab bútort szeretnénk házhozszállítani, meglehet, hogy saját autóval is megoldható a dolog. Ám ha nem egy lapraszerelt bútorról van szó, illetve a terméknek vannak nagyobb, egybefüggő elemei vagy szimplán csak féltjük azt, olyankor a bútorszállítással számolni kevésbé rizikós. A szakszerű szállításról olyan szakemberek gondoskodnak, akik napi szinten vesznek részt költöztetésben. Teljes mértékben tisztában vannak a lehetséges nehézségekkel, kockázati tényezőkkel, így azokra tekintettel tudnak lenni, hogy megelőzzék a baleseteket.

A 3,5 tonnás teherautóval bútort szállítani sokkal kényelmesebb és biztonságosabb. A szolgáltató cég pedig arra is készen áll, hogy sürgős esetben minél előbb biztosítsa szolgálatait. A bútorszállítás árak ennek fényében igazán megérik, mert ha azonnal elérhető a megvásárolt termék az áruházban, akkor nincs akadálya annak, hogy a legközelebbi adandó alkalommal kiszállíttassuk. Akkor is hasznos szolgáltatásra lelhetünk a bútorszállítással, ha magánszemélytől vásárolunk bútort, mert ott biztosan nekünk kell megoldani a bútor mozgatását, hazaszállítását. Az már biztos, hogy árak szempontjából a bútorszállítás szolgáltatást kedvező feltételekkel vehetjük igénybe a Tehertaxiban Otthon cégtől, amely többféle helyzetben áll rendelkezésünkre!