A szemhéjplasztika éveket fiatalít az arcon!

Szponzorált tartalom

szemhéjplasztika

szemhéjplasztika

A felső és az alsó szemhéj egyaránt meg tud ereszkedni. Sajnos ez nem csak esztétikailag válhat zavaróvá, hanem látási problémákat is tud okozni. Ennek kapcsán érdemes lehet elgondolkodni a szemhéjplasztika beavatkozáson.

A korral előre egyre inkább megereszkedik a szemhéj, veszít rugalmasságából, feszességéből. Számos jobbnál-jobb kozmetikumot láthatunk a reklámokban, azonban gondoljunk bele, hogy mekkora összegeket költünk el az idők során a kisebb-nagyobb sikerrel alkalmazható krémekre. Ehelyett az elkerülhetetlennel szembesülve, jobb választásnak bizonyulhat a szemhéjplasztika, mely nem csak a lógó szemhéjat képes eltüntetni, hanem a szem alatti táskákat is!

A felső és az alsó szemhéj plasztikája nagyban különbözik, hiszen míg előbbi esetében egy viszonylag rövid és összetételében egyszerűbbnek nevezhető eljárást végez a plasztikai sebész helyi érzéstelenítésben, addig az alsó szemhéjplasztika már altatásban zajlik. Tovább is tart és több bonyodalmat rejt magában, így mindenképp alapos tervezést igényel a beavatkozás.

A szemhéjplasztika műtét körülbelül egy-másfél órát vesz igénybe, ám jelenleg egy nagyon korszerű, modern és hatásos beavatkozásról beszélhetünk. A felső szemhéj plasztikája rövidebb gyógyulási időt igényel, ezzel szemben az alsó esetében már hónapokra van szükség a gyógyuláshoz. Ez senkit ne riasszon el, hiszen a végeredmény önmagáért beszél!

Hatalmas változás érhető el a szemhéjplasztika által, mellyel eltüntethetők a szem alatti táskák és a szemhéj megemelésével látszólag éveket fiatalodhat a páciens!

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet Budapesten áll rendelkezésére azoknak, akik szeretnének korszerű beavatkozások keretein belül szépülni! Dr. Urszán Albert jelentős tapasztalattal rendelkezik a különféle plasztikai sebészeti beavatkozásokkal kapcsolatban, forduljon bizalommal hozzá!