Az internet hasznos bugyraiban vizszerelőt is találni.

Szponzorált tartalom

vízszerelő

vízszerelő

Van-e értelme még manapság blogot írni?!

Bízom benne, hogy nagyon is. Egyrészt kár is lenne tagadni, hogy számomra is nagyon sokat jelent, hogy amit írok, azt mások elolvassák. Korábban nem gondoltam így erre, inkább arról közelítettem meg a dolgot, hogy ezzel a sok információval segítek másokat, támogatom őket abban, hogy a számukra releváns tudáshoz eljussanak – akár gondolhatunk úgy is erre, hogy apró, izgalmas szeleteket mutatok meg a világból.

Én magam is szeretek a neten böngészni, sokat olvasni – bár már manapság inkább a képes és videós tartalmak vették át az uralmat a szöveges felett, én ilyen szempontból talán régimódinak számítok, nem tudom. Számomra sosem okozott gondot az, hogy hosszabb szövegeket olvassak el, vagy írásban fejezzem ki magam, sőt. Bár beszélni is szeretek, de sokszor úgy érzem, hogy az írás számomra a tökéletes önkifejezési forma. Milyen romantikus lenne a jövendőbeli feleségemet is úgy megtalálni, hogy csak hosszasan levelezünk egymással!… De a mai fiatalok ezért a gondolatért kiröhögnének, így csak bízom benne, hogy hátha akad egy korombeli, hozzám hasonlóan elvált valaki, akinek imponálna ez a dolog. Manapság minden túl gyorsan történik, nincs várakozás, nincs sokáig elnyújtott izgatottság. Nekem ez hiányzik. Míg a munkámban lépést tudok tartani azzal, hogy egy felgyorsult világban élünk, ezért az eredményeknek is gyorsan kell jönniük, és a hibákat is hamar orvosolni kell, addig a magánéletemben nem tudok az új kor dolgaival ilyen jól lépést tartani. Szerencsés vagyok egyébként a munkával is, mert nem kell folyton elérhetőnek lennem – meg is bolondulnék, ha akármikor csipoghatnának az eszközeim, és nekem már pattannom és reagálnom kéne. A szabadidőm szent számomra.

Ez vagyok tehát én, igyekszem a nekem maradó időt jól kihasználni a nap végén. Szívesen élnék aktívabb társasági életet, de erre nincs mindig lehetőségem, hiába próbálom megtartani a munka és a magánélet egyensúlyát. Meg aztán egyedül már unatkozom is néha…

A múltkor már nem is tudom, mi után kutakodtam a neten, de végül a vizszereles.net oldala jött velem szembe. Nagyon érdekesnek találtam ezért most nektek is mesélni fogok róla. Ismerős az az érzés, amikor egy cég egyből jó benyomást kelt benned? Mivel ez online interakció során történt, ezért bizonyára a weboldal győzött meg ennyire és ejtett rabul, de ezt mindjárt kifejtem. Több mint tíz éve élek a fővárosban, mégsem tudtam arról, hogy létezik ügyeleti víz- és fűtésszerelői szolgáltatás, azaz ha Budapesten vagy a weboldalon felsorolt (egyébként Pest megyei) települések bármelyikén probléma üti fel a fejét, a cég akár már egy órán belül oda tud érni a helyszínre, és megkezdeni a javítási munkálatokat. Szerintem nagyon sokat számít, hogy van egy ilyen s. o. s. szolgáltatásuk, és erről szerencsémre most már én is értesültem – ráadásul a blogom olvasóival is megosztom az információt. Sose lehet tudni, mikor kerülünk olyan szorult helyzetbe, amikor nagyon is sokat számít a gyors és profi segítség. Gondoljunk csak arra, hogy mekkora galibát tud okozni egy csőtörés, vagy ha a téli nagy hidegek közepén beadja az unalmas a fűtésrendszer… Nem kívánom senkinek az ilyen helyzeteket, de jobb félni, mint megijedni.

A weboldalon bárki könnyen kiigazodhat, még a legnagyobb idegesség közepette is, ugyanis nagyon logikusan felépített a site. Ha csak sürgősen az elérhetőségükre van szükségünk, egyből megtalálhatjuk. De ha van egy kis időnk, akkor bebarangolhatjuk a jól tagolt menüpontokat.

A vizszereles.net szakemberei vizszerelő és gázszerelő szakembereket tudnak biztosítani számunkra. Az általuk vállalt szolgáltatásokat is felsorolom mindjárt. A vízszerelési munkálatokba rengeteg dolog beletartozhat, egy egyszerű beszereléstől, telepítéstől kezdve a rutinszerű ellenőrzésekig vagy kisebb-nagyobb javításokig. Az oldal külön, egyik fő szolgáltatásként hangsúlyozza például a csőtörés felderítését és orvoslását. Előbbit az úgynevezett csatornakamerázással tudják kivitelezni, ami azt jelenti, hogy egy strapabíró, jó felbontással bíró kamerát levezetnek a csövekbe, így anélkül lehet meghatározni a csőtörés, szivárgás viszonylagos pontos helyét, hogy komolyabb bontási munkálatokat kéne végrehajtani az ingatlanon. Így ez a szolgáltatás nem csak hogy nagyon modern, de kényelmes is a korábbi megoldásokhoz képest. A csőtöréssel azonban nem áll meg itt a történet, ugyanis ha megvan a hiba pontos forrása, még csak utána jön a munka oroszlánrésze a szakembereknek. Így természetesen ebben is számíthatunk rájuk – a több évtizedes szakmai tapasztalatuk itt is magáért beszél, és szerintem egyértelműen növeli is a beléjük fektetett bizalmat, mert valószínűleg nem tudunk nekik olyan esetet mutatni, amivel ne találkoztak volna már a sok év során. Egy vizszerelő természetesen a csatornázáshoz és a duguláselhárításhoz is ért – előbbinél legyen szó akár a teljes hálózat kiépítéséről, vagy bármi egyéb, csatornával kapcsolatos munkáról. A duguláselhárítást illetően pedig teljesen másban kell gondolkodni, mint a hagyományos házi módszerek, ugyanis ha az nem működik, akkor érdemes a spirál vagy az ipari pumpa segítségét igénybe venni a vizszereles.net vizszerelő szakembereinek közreműködésével.

Láthatjuk tehát, hogy mennyi mindenhez ért egy vizszerelő, és milyen sokoldalú szolgáltatást nyújt – pedig még nem is beszéltünk a fűtésszerelésről, fűtésszerelőkről. Egy jó fűtésszerelőre ugyanúgy bármikor szükséged lehet, nem csak a fűtési szezon indulásakor, hanem akár váratlanul, közben is. Ugyan a fűtésrendszer maga, illetve a készülék, a gázkazán teljesen külön kezelendőek, a vizsszereles.net szakemberei mind a kettőhöz értenek. Így egy gázszerelő és egy fűtésszerelő szaktudása egyesül a vizszereles.net szakijainál. Legyen szó gázkonvektorról, radiátorról, cirkóról vagy a már említett kazánról, nekik biztosan nem okoz majd problémát.

Bízom benne, hogy hasznos lesz számotokra, hogy bemutattam a weboldalt és az általuk nyújtott szolgáltatásokba is betekintést engedtem valamelyest. Mivel tudom, hogy manapság milyen nehéz megbízható szerelőket találni, pláne nem olyanokat, akik akár egy órán belül hívhatóak hozzánk, ezért mindenképpen úgy voltam vele, hogy megosztom ezt a birtokomba jutott információt a nagyközönséggel is. Ha már csak egy embernek tudtam vele segíteni, úgy érzem, megérte. A vizsszereles.net kollégái nagy körültekintéssel végzik a munkájukat, hisznek abban, hogy nem feltétlen a gyors munka a jó munka, az első az alaposság és a megbízhatóság, és azt követően a gyorsaság, hiszen egy sürgős esetnél az is nagyon sokat számít. Kapkodni azonban nem szeretnek, és a honlap szerint nem is szoktam, emellett fontosnak tartják kiemelni, hogy a munkájukra garanciát is vállalnak, ami az elvégzett feladatok típusától függően akár több év is lehet. A számlák megfelelő kiállítása is alapvető a részükről, ezért nyugodtak lehetünk afelől, hogy a biztosítónak egy rossz szava sem lesz a számlával, papírokkal kapcsolatban. Ha tehát egy jó vizszerelő vagy fűtésszerelő kell: vizsszereles.net!