Jelentkezzen felfrissítő masszázsra!

Szponzorált tartalom

Frissüljön fel Ildikónál!

Rengeteg ember végez napjainkban ülőmunkát. Általában mindig ugyanabban a pozícióban dolgozunk, így merevek az izmaink és csomókat érzünk a vállunkban. Nagy úr a megszokás is, ezért legtöbbször ugyanazon a vállunkon cipeljük a táskánkat. Sőt, a stresszes életről eddig még egyetlen szót sem szóltunk!

Tehát, ma már nem luxus a masszázs és ha a fővárosban vagy annak vonzáskörzetében él, akkor frissüljön fel Ildikónál, akinek a szalonja az Üllői út. 370. szám alatt található, ahol profi szakemberek várják! Időpontot lehet kérni a 0670/364-41-09-es telefonszámon. Többféle masszázstípus közül válogathatnak a vendégek. Európában az egyik legismertebb a svéd masszázs. Ez letapadások, izomgörcsök, fájdalmak, keringési zavarok, stressz-oldás, állandó fejfájás csökkentésének érdekében ajánlott, de lazítás céljából szintén jó.

Frissüljön fel Ildikónál, ha gyakran érzi a felsorolt tüneteket! Izomláz csökkentésére kiválóan alkalmas a sportmasszázs, ami egy erőteljesebb, intenzív, mély izomzatra ható masszírozás. Lehetőség van lágy csontkovácsolás elvégzésére is, ami ötvözi a népi csontkovácsolás és a kiropraktika elemeit. Ilyenkor fellazítják az izmokat és kíméletesen a helyükre segítik az ízületeket. Gerincferdülés megelőzésére és gerincbántalmakra nagyon hatásos ez a masszázstípus. A csokoládé köztudottan antioxidáns hatású, lassítja az öregedés folyamatát, valamint gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását.

Ezenkívül hidratálja és feszesíti a bőrt, így az bársonyosan simává válik tőle. A csokoládé masszázs javasolt a száraz, érett, öregedő bőrre, narancsbőrre, depresszió, rossz közérzet, stressz, idegesség, fáradékonyság, valamint magas vérnyomás esetén. Tehát frissüljön fel Ildikónál, hogyha ezeket a tüneteket észleli magán, mert ha van megoldás, akkor nem érdemes szenvedni! A menedzser masszázs kifejezetten ülőmunkát végző személyeknek ajánlott, ez ruhában történik, ülve és az egész csupán 15-20 percbe telik. A szakemberek házhoz is mennek. Frissüljön fel Ildikónál és legyen mindig jókedvű!