Famintás lemez homlokzatra.

Szponzorált tartalom

famintás lemez

famintás lemez

Amikor az otthonunkról van szó, lehetőség szerint igyekszünk a legjobb megoldásokat választani. A költségkeret mindig fontos tényező ebből a szempontból, ami hatással lehet végül a választásra is. Viszont nem feltétlenül kell kompromisszumot kötni, mert létezik olyan külső burkolat, ami szép, mégis kevésbé terheli meg a pénztárcát!

Amennyiben fontos számunkra a megjelenés, de szeretnénk egyben tartós, gondozást nem igénylő felületet, akkor a famintás lemez az, amit érdemes számításba venni!

Nagyon szép látványt nyújt, állja az idők sarát és nem kell a karbantartásra gondolnunk évről-évre, mert egyszerűen csak élveznünk kell a látványát! Egyre több helyen látni ezt a fajta lemezt kerítésként feltűnni, ami nem véletlen, megvan az oka. Esztétikus és sokáig helyt tud állni kerítésként is, ugyanakkor más megoldásokat is lehetővé tesz számunkra.

A famintás lemez homlokzati burkolatként egyaránt remekül funkcionál. Persze a legfőbb szempont az építésnél mindig a megbízható minőség, amiről szerencsére ezzel a termékkel nem kell lemondanunk! Kényeztet a látványával, mégis tökéletesen eleget tud tenni eredeti funkciójának, ami a burkolás, fedés.

Mint tető, szintén jó választás, egyéb színben sok helyen láthatunk ilyet családi házak és ipari épületek tetőfedésénél. Emellett a külső burkolat is lehet trapézlemez, a famintás változata pedig fa hatásával igazán egyedi látványt nyújt!

Hosszú élettartammal rendelkezik, a felrakásához pedig minden kiegészítőt hasonló mintával érhetünk el, ha azt szeretnénk, hogy teljes mértékben passzoljon egymáshoz minden. Bevonata ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a nap nem fakítja ki, nem kezdi ki a színét, sem a felületet más egyéb módon. Az esőt, vizet is jól bírja, időjárásálló, gondozásmentes anyag a famintás lemez!

A Lemezben Otthon kínálatában ezt a típust is megtalálhatjuk a többi egyéb változat mellett, amennyiben esztétikus, tartós burkolatot keresünk tetőre, kerítésnek vagy a falra.