Dr. Paulenka Kinga bőrgyógyász magánrendelés.

Szponzorált tartalom

dr paulenka kinga

dr paulenka kinga

A bőrproblémák sok gondot tudnak okozni, hiszen azon túl, hogy esetleg esztétikailag is zavaró, sokkal fontosabb, hogy akár egészségügyi kockázatot jelenthet a páciensekre nézve. Ám jó kezekben nagy lépést tehet előre az, aki efféle problémákkal küzd, hiszen egy jó bőrgyógyász szakorvos sokat lendíthet az ügyön a betegség megfelelő kezelésével.

Dr. Paulenka Kinga legfőbb célkitűzése, hogy a bőrdaganatok diagnosztizálása, kezelése mellett felhívja a figyelmet azok megelőzésének lehetőségeire. A daganatos megbetegedések kapcsán részéről az ellátásban kiemelt figyelmet kap a dermato-onkológia, amely munkájának egyik legfőbb alappillére.

Az anyajegyszűrés már egészen fiatal kortól kezdve biztosítja a megelőzés lehetőségét, ugyanakkor az acne is egy azok közül, amely problémák kezelésében személyre szabott terápiát tud javasolni. A virális-, valamint bakteriális fertőzések, a gombás bőrbetegségek egyaránt Dr. Paulenka Kinga szakterületei közé tartoznak, melyek között helyet foglal továbbá a szemölcsök eltávolítása és a jóindulatú növedékek kezelése.

A bőr az emberi test egész felületét borítja, amivel kapcsolatban azt mondják: az egészségünk tükre. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, akkor mindenképp javasolt bőrgyógyászhoz fordulni. Dr. Paulenka Kinga a MendMedical Egészségközpont magánrendelésén kedd és péntek délután elérhető, időpontfoglalás az egészségközpont honlapján található elérhetőségeken lehetséges.

Ha szeretne többet megtudni arról, milyen területekkel foglalkozik a doktornő, illetve milyen szakmai sikereket ért el eddigi munkássága során, úgy a mendmedical.hu weboldalon tájékozódhat.

A megelőzéssel, tudatos életmóddal, odafigyeléssel sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. Ez a bőrünkre is igaz, amely visszajelzések terén sokkal több információval szolgálhat egészségünkről, mint azt gondolnánk. A szűrővizsgálatok és kezelések lehetőséget nyújtanak a probléma időben történő felfedezésére, így a betegek is jobb eséllyel gyógyulhatnak, nagyobb előrelépést érhetnek el a megfelelő kezelésekkel.