Energetikai tanúsítvány lekérdezés gyorsan és hatékonyan az e-tanusitas.eu segítségével!

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítvány lekérdezés

energetikai tanúsítvány lekérdezés

Eladósorba került a nagymamám lakása

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki azzal szembesült, mikor eladósorba került az ingatlanja, hogy egy csomó adminisztratív teendőnek meg kell felelnie. Mikor megörököltem a nagyszüleim lakását, nem gondoltam volna, hogy egyszerre ennyi minden szakad a nyakamba. Először persze azt gondoltam, ha kicsit átalakítom és kicsinosítom, akár még én is tudom majd használni a lakást. Mostanra azonban rá kellett jönnöm, hogy semmiképpen nem tudnék ott élni. Akárhányszor belépek, elfog a sírás és feltörnek bennem a régi emlékek. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy el tudnék ezektől vonatkoztatni, ha bemegyek például nagymamám korábbi szobájába! Így fájó szívvel, de végül úgy döntöttem, hogy eladom a lakást, és az árából önálló életet kezdek valahol máshol.

Energetikai tanúsítvány lekérdezésben profi segítség az e-tanusitas.eu!

Ahogy belemerültem az eladás procedúrájába, kiderült, hogy a jogszabályok szerint 2012-től a régebbi építésű lakások után is kötelesek az eladók energetikai tanúsítványt biztosítani a lakásról. Így aztán elkezdtem utána nézni, hogyan is működik ez az energetikai tanúsítvány lekérdezés. Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe az e-tanusitas.eu oldalát, így először ott kezdtem el utána olvasni a témának. Első körben azt is szerettem volna megérteni, mi is az az energetikai tanúsítvány, és mit is takar az energetikai tanúsítvány lekérdezés valójában. Nagyon örülök neki, hogy az ismerősöm a figyelmembe ajánlotta ezt az oldalt. Az első néhány sor elolvasása után ugyanis rögtön látszott, hogy olyan érthető nyelvezettel közölnek minden fontos információt, hogy az is könnyen foldgozza az új infókat, aki életében először próbál meg eligazodni ebben a témában, akárcsak én.

Az oldalon rögtön meg is magyarázták az energetikai tanúsítvány lekérdezés fogalmát. Ez az e-tanusitas.eu leírása alapján arra szolgál, hogy megmutassa, az adott ingatlan fenntartása energetikailag mennyire hatékony, mennyi energiát vesz el. Így például egy új nyílászárókkal felszerelt, jó hőszigetelésű, felújított lakás mindenképpen jobb energetikai tanúsítványt fog kapni, mint egy felújításra szoruló, régebbi építésű ingatlan. Ez pedig ma már azt is befolyásolja, hogy milyen áron lehet eladni az adott ingatlant, lakást. Fontos tehát, hogy minél előbb rendelkezhessünk energetikai tanúsítvánnyal, hogy igazolni tudjuk a lakás állapotát, és ehhez képest tudjunk eladási árat is kalkulálni. Ha az ember az e-tanusitas.eu oldal csapatát választja partnerének, akkor azonban meggyőződhet róla, hogy a sebességgel biztosan nem lesz gondja! Ez a csapat ugyanis 24 órán belül megküldi az eredményt – sőt, ha nagyon sürgősen van rá szükség, akár 12 óra alatt is elkészítik a tanúsítványt!

Így készül az energetikai tanúsítvány

És hogyan működik az energetikai tanúsítvány lekérdezés az e-tanusitas.eu csapatával? Nos, első lépésként elég, ha kitöltjük az oldalon található online űrlapot a szolgáltatás merendeléséhez. Az oldal szerin garantáltan a legjobb árat fogjuk kapni a szolgáltatásra. Ha ugyanis úgy alakul, hogy valamely versenytárs jobb áron elvégezné a részünkre a tanúsítást, az e-tanusitas csapat árgaranciát vállal. És ebben az esetben a versenytárs által megadott, alacsonyabb áron végzik el a szolgáltatást a részünkre! A megrendelés után rövid telefonos egyeztetést követően már a helyszínre is küldik a kollégájukat, aki elvégzi a szükséges méréseket a lakásban. A mérési eredményeket pedig azonnal továbbítja az irodában dolgozó munkatársai részére, akik így azon nyomban meg tudják kezdeni a tanúsítvány elkészítését, hogy azt a délután 4 órakor érkező futár időben ki is tudja szállítani az ügyfélnek.

Én nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nagyszerű, segítőkész, és villámgyorsan dolgozó csapatra. Nagy szükségem lesz a szakértelmükre és a segítségükre az energetikai tanúsítvány lekérdezése miatt. Ti kivel végeztettétek el az energetikai tanúsításotokat?