Az Axcis Bau Kft profi a felújításban, építkezésben!

Szponzorált tartalom

axcis bau kft

axcis bau kft

Amikor az ember építkezésbe fog, az bizony rengeteg munkával jár még akkor is, ha nem ő maga rakja fel a téglákat sorról-sorra. Nem muszáj, hogy ennyire megterhelő legyen ez az időszak, hiszen egy generálkivitelező leveheti a terhet a vállunkról!

Igen, vannak még manapság is megbízható kivitelezők, köztük az Axcis Bau Kft is, amely alapos tervezéssel, minőségi anyagokkal és nem utolsó sorban magas szakmai hozzáértéssel dolgozik! Ez mind nagyon fontos amiatt, hogy a tulajdonos biztonságban érezhesse magát és végül egy olyan kulcsrakész ingatlant tudhasson magáénak, amiben hosszú éveken át gondtalanul élhet.

Milyen szolgáltatásokat nyújt az Axcis Bau Kft? A generálkivitelezés mellett vállalnak épületfelújítást, utólagos vízszigetelést, gépi vakolást és homlokzati hőszigetelést. Jelenleg elég magasak az elvárások az újépítésű ingatlanok kapcsán, ami az energetikai tulajdonságokat illeti. Egy bizonyos szintet muszáj megütni, hiszen a cél mindig az, hogy amellett, hogy minél élhetőbb legyen az épület, az energiafogyasztást is csökkentsük.

Ha egy felújítás előtt állunk és szigetelni szeretnénk a falakat, akkor az biztosan meg fog térülni a jövőben, hiszen 30-50%-os megtakarítás is elérhető ezáltal! Érdemes tehát befektetni, amennyiben módunkban áll, hiszen a hőszigetelés magasabb komfortot eredményez és nem mellesleg a hangszigeteltségét is növeli az ingatlannak.

Gyakran találkozni olyan problémával, hogy vizesedés miatt penészesek a falak a házban. Nem kell kétségbe esni, hiszen utólag is van lehetőség a vízszigetelésre, ehhez pedig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza az Axcis Bau Kft, amely jelentős tapasztalattal, magas szakmai hozzáértéssel rendelkezik. Árakkal kapcsolatban korrekt megoldásokat kínálnak és persze teljes mértékben eleget tesznek a megrendelő igényeinek.