Zárfeltörés zárszerelővel, rongálás nélkül!

Szponzorált tartalom

zárfeltörés

zárfeltörés

Amikor meghalljuk, hogy feltörtek egy zárat, akkor általában egyből arra gondolunk, hogy tolvajok próbálkoztak ezzel a módszerrel. Pedig nem csak ezzel hozható összefüggésbe a zárfeltörés, mert a zárszerelő szintén alkalmaz ilyen módszert abban az esetben, ha a tulajdonosnak elvesztek a kulcsai vagy a zár ragadt be, illetve beletörött a kulcs a zárba.

Bármelyik esetről is beszéljünk, míg a betörők nem finomkodnak, addig a zárszerelővel olyan megoldásokra találhatunk, mint a roncsolásmentes zárfeltörés. Budapesten ez egy non-stop elérhető szolgáltatás, ami nagy segítség, hiszen olyan helyzetekről beszélünk, amik váratlanul történnek és lényegében minél előbb kellene a segítség.

Persze a zár szétverése, felfeszítése is egy opció, amit gyakran látunk, de abba nem gondol bele az ember ilyenkor, hogy ezekkel a módszerekkel csak még több kiadást generál magának, hiszen jó esetben csak a zárbetétet kell kicserélni, legrosszabb esetben pedig még az ajtócserét is számításba kell venni. Ugye, hogy nem éri meg?

Azt javasoljuk, hogy mindenki válassza ilyenkor az ésszerű, kulturált változatát a zárfeltörésnek, mert könnyen lehet, hogy amit sajnáltunk volna elkölteni a zárszerelő szakemberre, azt többszörösen fogjuk kiadni a kezünk közül a végén.

Előbb vagy utóbb összeérnek a szálak, hiszen ha például betörés történt és amiatt kerül szóba a zárfeltörés, akkor is várhatóan zárcserére lesz szükség, sőt ekkor gondolkodnak el az emberek a nagyobb biztonságon, amit egy többpontos zár vagy egy hevederzár adhat, esetleg egy biztonsági rács. Ezek pedig mind a zárszereléshez tartozó tevékenységek.