Szerencsére megint sikerült megoldanom egy problémát, ezúttal a nyomtatoalkaresz.hu segített.

Szponzorált tartalom

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz - eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Az a fajta ember vagyok, aki általában mindig mindent megold, de tényleg, legyen szó bármiről. Nem ijedek meg a váratlan helyzetektől és pánikolás helyett inkább rögtön arra fókuszálok, hogyan tudnám megoldani.

Pár hónapja kezdtem az új munkahelyemen, ahol az irodavezetői pozíciót sikerült megszereznem. Egészen testhezálló, hiszen ebben a munkakörben, egészen változatos feladatokkal kell szembenéznem nap mint nap, de valahol azt is mondhatom, hogy azért akkora felelősség mégsem szakad az ember nyakába, ezért meglehetősen alacsony benne a stresszfaktor. Az ott töltött idő első hónapja a betanulásról szólt, az elődöm mindent megtanított, ami náluk már rutin dolognak számított, megosztotta velem, hogy milyen hasznos kontaktokat szokott használni, hogy tudjam, mikor kit kell zaklatni, ha szükség van valamire.

Bár digitális világot élünk, ez a cég, ahol dolgozom, kénytelen még mindig nagyon papíros anyaggal dolgozni, egyszerűen kivitelezhetetlen lenne a munkájuk papír nélkül, így a nyomtató szüntelenül zakatol a munkaidőben. Ezzel pedig egyenesen arányos, hogy a patronok és a nyomtatólapok gyakori fogyóeszköznek számítanak nálunk. Erre volt egy megbízható partnerünk, akitől általában rendeltük az anyagokat, de sajnos új után kellett nézni, mivel hirtelen csődbe mentek.

Ahogy máskor se, most se ijedtem meg, és mikor új „nyomtatós” után kellett nézni, azonnal elkezdtem bújni az internetet. Ezzel együtt még írtam pár barátomnak is, akikről szintén tudtam, hogy irodai berkekben dolgoznak, hátha tudnak egy jó tippet, tehát mondhatni, minden követ megmozgattam. Végül szerencsém is volt, mert Zsófi barátnőm küldött is egy nagyon jó linket a következő szöveggel: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu.

Ez az oldal egy igazi nyomtató mennyország. Ami elsőre megfogta a figyelmemet, az az volt, hogy mennyire egyszerű volt, mégis szép és mindeközben teljesen egyértelmű volt, hogy hol kell keresni. Nagyon jól lett bekategorizálva az egész, ami azért is nagyon fontos, mert így nem fogom 2 perc után feladni az egészet és másik oldal után kutatni, mert esetleg nem találom meg azt amit keresek. Bár nem vagyok egy hatalmas nyomtató szakértő, de szerintem a nyomtatoalkatresz.hu oldalon mindet meg lehet találni, ami kellhet egy ilyen dologhoz. Vannak itt tonerek, tintapatronok, mindenféle egyéb kellék, de még papír és fotópapír is. Az meg csak plusz előny szerintem, hogy rengeteg márkát felsorakoztatnak a kínálatban, így mindenki megtalálhatja a neki szükségeset, vagy kedvére valót.

Ahogy korábban Zsófi is írta az üzenetében, ezen az oldalon vannak eredeti és utángyártott termékek is, ami abból a szempontból tök jó, ha valaki kicsit szeretne faragni a költségeken, akkor megveheti az utángyártott verziót is, sokkal kevesebb pénzért.

Amit érdemes tudni mielőtt bármit is megrendelsz tőlük, hogy a termékeket háromféle jelöléssel láthatják el, amik a kiszállítás idejére vonatkoznak.

Szóval mit is kell figyelni? Ha zöld pipát látsz a kívánt termék mellett, akkor szerencséd van, az azt jelenti, hogy délelőtt leadod a rendelést, akkor már akár 1-2 munkanapon belül megkaphatod a csomagodat. A GLS futár fogja kivinni és a kiszállítás napján üzenetben értesítenek, hogy aznap érkeznek és megadnak egy 3 órás időintervallumot, amikor lehet őket várni. Ha a zöld helyett ciánkék pipát látsz, akkor az azt jelenti, hogy lehet nincs a raktáron, vagy nincs elegendő, így bele kell kalkulálni a dologba, hogy lehet, hogy a rendelés csak 4 nap után fog megérkezni, de azt írják az oldalon, hogy ez nem egy kőbevésett dolog, inkább csak amolyan biztosíték, hogy senki ne lepődjön meg, ha kicsit tovább tart a kiszállítás mint a megszokott. A harmadik jelölés pedig nem más, mint egy narancssárga színű homokóra, ahol azt nem írták ki, hogy hány nap alatt történhet meg a kiszállítás, ezért inkább érdemes utána érdeklődni, főleg azért mert lehet, hogy csak simán nem frissült még az oldal és amúgy a termék az már szállításra készen áll.

Mint minden valamire való modern webshop eseteben, a nyomtatoalkatresz.hu oldalon is a lehető legtöbb kedvelt fizetési módszer elérhető, így mindenki kiválaszthatja azt, ami a számára a legkényelmesebb. Az első lehetőség, a már jól megszokott utánvétes fizetés, ahol a csomag beérkezésénél kell a futárnak kifizetni az összeget, általában készpénzben, vagy bankkártyával. Fizethetünk még előre utalással, aminek az a lényege, hogy egy számlaszámot küldenek nekünk a rendelés visszaigazolásával együtt, majd ha elutaltuk az összeget és az be is érkezett az ő folyószámlájukra, akkor adják át a csomagot a futár számára. A jól ismert készpénzes és átutalásos fizetés mellett pedig még elérhető a barionos fizetési is, ami tulajdonképpen a legkényelmesebb és legbiztonságosabb online fizetési mód.

Tehát vegyük sorra eddig mit tudunk a nyomtatoalkaresz.hu oldalról: hatalmas választék minőségi termékekkel, alacsony árak, pontos tájékoztatás és gyors kiszállítás. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, nem igaz? Mondanám, hogy sajnos igen, de az az igazság, hogy a valóság még ennél is szebb, ugyanis ennél a cégnél nincsen szállítási költség? Hallottatok már ilyet? Már megszoktam, hogy akármennyire is jó árakkal dolgozik egy webshop, a szállítási költségeken jócskán bepótolják azt az anyagi kiesést. A nyomtatoalkatresz.hu viszont nem ilyen. Konkrétan most akármit rendelsz, tök ingyen kihozzák, így valóban csak a termékeket kell kifizetned.

Így a végére pedig még pluszban szeretném elmesélni, hogy ha valaki bizonytalan abban, hogy milyen tonert, patront, bármi egy kelléket kell megrendelnie, akkor nem kell kétségbe esni, ha rámész a termékre, akkor kapsz egy tételes felsorolást, hogy az adott termék pontosan milyen nyomtatókkal kompatibilis. A termékről magáról is van egy hosszabb kifejtő leírás, ami alapján még tovább tudsz informálódni, valamint találhatsz egy listát a kapcsolódó termékekről is, így bőven van még lehetőség a nézelődésre, ráadásul olyan termékek között, amik valószínűleg a te számodra is relevánsak, vagy legalábbis biztos jók a nyomtatódba.

Végül tényleg sikerült az irodához egy új nyomtatós partnert szerezni és még a főnököm is megdicsért, hogy ilyen gyorsan ilyen jó megoldást találtam. Azóta már több ízben is rendeltünk a nyomtatoalkatresz.hu oldalról és minden ismerősömnek szívesen ajánlom, ha toner és/vagy tintapatron rendelésre van szükségük, akár eredeti vagy utángyártott formában, mert a nyomtatoalkatesz.hu oldalon biztosan találnak majd olyat, amit szeretnének.

Egy tuti tipp mindenkinek, akinek jól jöhet a jövőben egy ilyen oldal, az mentse el a következő címmel a könyvjelzőibe őket: Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu.

Remélem azért hasznos volt ez a bejegyezés a számotokra és tudtam egy kicsit segíteni!