Szendvicspanel tető raktárokhoz.

Szponzorált tartalom

szendvicspanel tető

szendvicspanel tető

A gyorsasággal kapcsolatban nem feltétlenül a kapkodásra kell asszociáljunk, hiszen tény, hogy vannak olyan megoldások az építési anyagoknál, amelyek leegyszerűsítik a folyamatot, mégis kellő minőségben tesznek eleget a rendeltetésüknek.

Az egyik ilyen megoldás a 3 bordás szendvicspanel tető, ami kellő hőszigetelést biztosít azokban az esetekben, amikor csarnokot, hűtőházat, raktárépületet szeretnénk felhúzni. Ezeknek a paneleknek a legnagyobb előnye, hogy felszerelésre készen kapjuk őket kézhez, raktárkészletről egyenesen elérhetők. De miért ezt válasszuk a cserepeslemez vagy tetőcserép helyett?

A válasz egyszerű, a több rétegből álló tető szendvicspanel két szélső rétege a vízálló burkolat, melyek között szigetelőanyag található. Ezzel kompletten áll rendelkezésünkre egy kész tetőfelület, melynek csak egy fogadó váz szerkezetre van szüksége. Plusz szigetelést csak akkor igényel, ha annak különösebb jelentősége van az adott épület esetében.

A 3 bordás kivitel annyit jelent, hogy három kiugró bordázat van egy egész elemen, az 5 bordásnál ugyanebből öt található a paneleken. Vastagságuk különböző lehet, 25-100 mm vastagságig válogathatunk a szendvicspanel tetők között.

Mivel a tetők nagy felületet képeznek az épületen, s ez többségében egybefüggő felületet jelent, így szükség lehet rá, hogy vágni kell az anyagot. Ez sem gond, a Szendvicspanelben Otthon nem csak raktárról biztosítja a terméket, de szükség esetén gondoskodik az egyedi méretben, formában történő vágásról is!

Ez a tető megoldás lehetővé teszi, hogy nagyban lerövidüljön az építkezésre szánt idő, hiszen onnantól kezdve, hogy megvan az épület alapja, s azon egy kész fa vagy fém szerkezet váz is áll, már rövid utat kell csak megtenni ahhoz, hogy a tető is a helyére kerüljön és vízálló legyen az épületünk.

Amennyiben csarnokot épít, garázst vagy melléképületet, úgy a szendvicspanel tető tökéletes megoldást jelenthet a tetőfedésben! Megfelelő paraméterekkel akár lakóingatlan  esetében is felhasználható.