Nagytakarítás Budapest városában, profi takarító csapattal.

Szponzorált tartalom

nagytakarítás Budapest

nagytakarítás Budapest

Egy ingatlanirodánál dolgozom, immáron egy évtizede. Szeretem ezt a pörgést, ami a munkával jár, folyamatos kihívások elé állít minden nap. Viszont nem csak a terepen találkozom az ügyfelekkel, hanem az irodába is rendszeresen bejárnak, hiszen ott kényelmesen fel tudjuk mérni az igényeket és meg tudjuk nézni a lehetőségeket online, akár egy kávé mellett. Viszont emiatt fontosnak tartjuk a főnökkel és kollégákkal, hogy mindig rend és tisztaság legyen a cégnél.

Az irodámban mindig is fontos volt a tiszta és rendezett munkakörnyezet fenntartása, hiszen egy tiszta környezet nem csak esztétikailag kellemes, hanem hatékonyabbá is teszi a munkát. Szükség is van erre, mert mint mondtam, állandóan jelen vannak a kihívások és kell egy stabil pont. Ezért is rendeltük meg egy profi takarító cég szolgáltatásait, akik rendszeresen végzik el nálunk a nagytakarítást. A HW Solutions által elérhető nagytakarítás szolgáltatás cégeknek Budapesten remek választás volt, mindig szép és higiénikus az iroda, az kétségtelen. Nem mellesleg pedig végre nem ránk hárul az, hogy a kimaradt részeket rendbe tegyük.

Már az első találkozásunkkor azonnal észrevettem, hogy ez a cég nem csak egy átlagos takarítószolgálat. A csapat tagjai szakértő szemekkel és alaposan átvizsgálták az irodát, hogy átbeszélhessük az igényeinket és elmondhassák, ők hogyan végzik a munkájukat.  Megbeszéltük, hogy milyen feladatokat végeznek el a nagytakarítás során, melyek azok a helyek, amelyek tisztítását napi szinten és melyek azok, amiket heti rendszerességgel végeznek el. A kommunikációjuk és professzionalizmusuk már az elején tetszett nekünk.

A takarító csapat minden alkalommal időben és jól felkészülten érkezik azóta is. Az első alkalommal látszott, hogy nem csak a látható szennyeződésekre figyelnek, hanem minden apró részletre ügyelnek. A portalanítás mellett például alaposan megtisztítják az ablakokat is, ami hatalmas különbséget jelent az irodánk fényáteresztő képességében és általános hangulatában. A nagytakarítás Budapest esetében kényelmes megoldásokkal szolgálhat bárkinek, bárhol, de a mi irodánkban különösen nagy segítség.

Mindenhol rendet és tisztaságot látok, az asztaloktól kezdve a tárgyalóig, mindent portalanítanak. A teakonyhában található hűtőt és kávéfőzőt is rendszeresen takarítják, így mindig friss és higiénikus környezetben tudjuk tárolni az ételeinke, a mosdó mindig tiszta és rendezett. A vízkőoldás is rendszeres feladat nálunk, és látom, hogy a csapat mindenhol, ahol szükséges, elvégzi ezt a feladatot.

Az elkötelezettségüket és precizitásukat legjobban az apró részletekben fedeztem fel. Például a könyvespolcok mögött is kitakarították a port, ami azt mutatja, hogy nem hagyják figyelmen kívül a kevésbé látható területeket sem. Az irodai szőnyegek és padlók tisztítása is kiemelkedően jól sikerült mindig, az ablakok csillognak-villognak.

A nagytakarítás minősége mellett a csapat rugalmassága és megbízhatósága is kiemelkedő, Budapesten a legjobbak közé sorolnám őket. Ha valamilyen extra igényünk volt, például ha egy fontos ügyfél érkezésére készültünk és gyors takarításra volt szükségünk, mindig rugalmasan reagáltak és segítettek nekünk.

Végső soron azt mondhatom, hogy az új takarító csapatunk nemcsak takarít, hanem olyan környezetet teremt számunkra, amelyben kényelmesen és hatékonyan dolgozhatunk!