Medál nyaklánchoz a Balcano webáruházban!

Szponzorált tartalom

medál

medál

Minél több, annál jobb! Valahogy így vagyunk mi nők az ékszerekkel. Vásárolunk belőle magunknak is, de gyakorta fordul elő, hogy ajándékba kapunk egy-egy szép darabot. Vannak alapdarabok a készletünkben, és vannak igazán kivételes szépségűek is. Olyan ékszert is meg lehet találni minden nő ékszeres dobozában, amit mondhatni napi szinten viselünk, köztük pedig biztosan sokaknak van egy-egy medál nyaklánc kombináció, ami a kedvencek közé tartozik.

A medál egy kis díszítő tárgy, amelyet általában ékszernek viselnek a nyakon, a csuklón vagy a ruhán. A medálok általában különféle formákban és méretekben készülnek, és készülhetnek aranyból, ezüstből, nemesacélból vagy más anyagokból is. Az arany medálok általában drágábbak, mint az ezüst változatok, de lehet a medál 18 karátos arany bevonatú is, amely általában olcsóbb, mint a teljes aranyból készített medálok. 

A szerelmet és a barátságot szimbolizálja a szív alakú medál, míg a horoszkóposak az adott csillagjegyre utalnak. A sárga és fehér arany, ezüst és nemesacél mellett ott van még lehetőségként a népszerű rozé arany, ami egy kevert árnyalatú arany, amely rózsaszín és arany színeket tartalmaz. Különlegessége miatt nagyon keresett.

Bármelyik medál típus legyen az, ami hozzád közelebb áll, a Balcano ékszer webáruházban biztosan rátalálsz az igazira, ha szeretnéd különlegessé tenni az egyik nyakláncodat, karkötődet vagy éppen egy bokaláncot.

Nézz körül a balcano.hu kínálatában, ahol elérhető áron vásárolhatsz csodaszép, aranyozott, ezüstözött ékszereket, köztük medált is, ami ajándéknak is szuper választás!