Cross kerékpár erős alkatrészekkel

Szponzorált tartalom

Cross kerékpár

Közepes szintű terepen és aszfalton is szeretné használni a megvenni óhajtott kerékpárját? Akkor ideális lesz Önnek a cross kerékpár, a legsokoldalúbban alkalmazható típus.

Jó választás, akár sportolást, kirándulást, könnyebb terepezést, akár munkába, iskolába járást tervez vele. Gyakorlatilag nem is ismer akadályt a cross kerékpár, minden helyzetben tökéletesen helytáll. Sportosak és könnyűek, akár a mountain bike, valamint kényelmesek, mint a túrakerékpárok.

Ennyi jó tulajdonság egy termékben! Igen, ráadásul az alkatrészek erős és könnyű kivitelezésűek, a kormány, a kormányszár és a nyereg biztosítják a maximális kényelmet tekerés közben.

Emelt kormánnyal, állítható kormányszárral rendelkeznek, persze, modelltől függően. Sportos geometriával vannak ellátva, úgyhogy könnyen lehet ezekkel kerülgetni az akadályokat földúton vagy turistautakon. Kétféle vázzal kapható a cross kerékpár, amit használni lehet vérbeli sportgépként, valamint málhás szamárként szintén, ha éppen arra lenne szükség.