Az öntöttvas WOK a konyha slágere

Szponzorált tartalom

Öntöttvas WOK

Akár kezdők vagyunk, akár profik, akik rendszeresen a konyhában alkotnak ellenállhatatlan finomságokat, szükségünk lesz olyan termékekre, amelyekben mindenféle étel gyorsan és kényelmesen elkészíthető. Legyen az zöldség vagy valamilyen hús, a sajátos kialítású öntöttvas WOK belsejében hamar megpuhul.

Főként a Távol-Kelet ételkülönlegességeinél szokták ezt a változatot alkalmazni, de ettől függetlenül a tájjellegű fogásokat is megalkothatjuk benne. Az öntöttvas WOK egyedi küllemmel van megáldva. A felhasznált alapanyagnak hála, gyorsan felmelegszik és sokáig képes a felvett hőt kisugározni, miután megszűnt a folyamatos hőforrás.

Mindenképpen megéri kipróbálni, mert nem okoz egyáltalán csalódást. Az öntöttvas WOK tisztítása mindössze néhány mozdulatba kerül. Ugyanakkor, mielőtt elhelyeznénk a kamarában vagy a szekrényben érdemes lehet némi zsírral bekenni az alját, hogy ezzel megelőzzük a nem kívánt rozsdásodást, amire sajnos hajlamos az öntöttvas WOK, az anyagából adódóan. A megfelelő óvintézkedéssel azonban ez könnyen elkerülhető.