A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is jól jöhet

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is szükséges lehet. Bár ez a típusú vállalkozási forma sok egyszerűsítést enged meg a papírmunkát illetően, az alapokban mégis sok a közös. Így az egyéni vállalkozóknak is ugyanúgy rendelkezni kell székhellyel, mint a kft-knek, vagy épp a bt-knek. Ugyanaz a helyzet, mint egy társas vállalkozásnál: ha valamiért instabil a kiszemelt székhely, mert mondjuk nem a saját lakcímünk, vagy nem a saját ingatlanunk, akkor nem jó választás ebbe beleugrani. Itt jön képbe a székhelyszolgáltatás lehetősége, amivel kiküszöbölhető annak a veszélye, hogy rajtunk kívülálló okból meg kell változtatnunk ezt az alapadatot a vállalkozásban. Márpedig egy ilyen adat megváltoztatása nem két perc és nem is két fillér.

Egyébként a székhelyszolgáltatással kapcsolatban a szekhelyszolgaltatas24.hu egy igazán jó választás, mert amellett, hogy kapunk tőlünk használatba vételi engedélyt a címmel kapcsolatosan, egy csomó más feladatot is magukra vállalnak a mindennapos ügyintézéssel kapcsolatosan. Ez egy vállalkozás életében hatalmas nagy segítség lehet, ami akár a sikert is megalapozhatja. Miről van szó egészen pontosan? Leginkább arról, hogy átveszik a leveleinket és tovább küldik őket nekünk e-mailen és postán is. Na meg hogy a cégtábla elhelyezéssel sem nekünk kell bajlódni, hanem megoldják ők helyettünk a székhelyen, hiszen ott kell kinn lennie.

Aki pedig Budapesten szeretne tárgyalni, annak sem kell feltétlenül egy kávézóban megbeszélnie a találkozót, mivel aki igénybe veszi a székhelyszolgáltatást, az használhatja a budapesti tárgyalókat, ha szüksége van rá. A budapesti tárgyalók alatt pedig azt értem, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu kínál két címen is tárgyaló használati lehetőséget, szerintem egyik vagányabb, mint a másik. Az egyik a Dunához közel a II. kerületben van, a másik pedig az Andrássy úthoz közel, a Kodály körönd környékén található. Szerintem mindkettő különleges környéknek mondható.

Ha tehát elgondolkodnátok azon, hogy a saját cím valamiért nem megfelelő a cégeteknek, akkor van megoldás arra, hogy ez a kérdés másképp oldódjon meg. Egészen pontosan arra gondolok, hogy a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is megoldást jelenthet a „hova jelentsem be a vállalkozásomat” problémára, ezért nem érdemes elvetni, sőt, annál is inkább érdemes végig gondolni és a logikus lépést választani egy ilyen helyzetben. A megbízhatóság és stabilitás nagyon fontos egy vállalkozás életében – szerintem érdemes az alapoknál kezdeni ezt a dolgot is.