A spray fúvóka segítséget nyújt

Szponzorált tartalom

Spray fúvóka

Az esőztető fúvóka nagy népszerűségnek örvend a hobbikertészek körében. A tapasztalatok szerint, a szórási távolsága kb. 5-5,2 méter, a szórási szöge pedig akár 360 fok is lehet.

Ez azt jelenti, hogy a spray fúvóka nagyon jó választásnak számít, ha öntözésről van szó. A kínálatból fix vagy állítható formában rendelhető meg. Mivel az ára igazán alacsony, ezért nagymennyiségben is sor kerülhet a megvásárlására. Elsősorban a Hunter és a K-Rain termékei vannak a kínálatban.

A spray fúvóka könnyedén kezelhető. Képes meghatározni, hogy mekkora legyen a víz kilépési szöge. Így biztosítható, hogy mindenegyes növény elegendő nedvességhez jusson. Ennek köszönhetően, nagyon hatékonnyá válik az öntözési rendszer. A rendelés interneten keresztül is lebonyolítható. A spray fúvóka igazán hamar megérkezik a rendeltetési helyére.

Az üzembe helyezése sem jelent nagy nehézséget. Egy kis szakértelemmel könnyen meg lehet oldani ezt a problémát. Amennyiben valakinek mégsem nyeri el a tetszését a termék, maradéktalanul visszakapja a pénzét.