Milyen előnyei vannak a hővisszanyerős ventilátornak?

Szponzorált tartalom

Hővisszanyerős ventilátor

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a lakásunk ajtaját kinyitva megcsap minket a kellemetlen, nyirkos, már-már fullasztó szag. Természetesen a szellőztetés megoldhatja a problémát, viszont a levegő kicserélésének e hagyományos módja is hagy kívánnivalókat maga után.

A hővisszanyerős ventilátor azonban tökéletes módszernek bizonyulhat, ha arról van szó, hogy az otthonunkban mindig friss és üde legyen a klíma. Sajnos sokan nem tudják, hogy a rossz és áporodott levegő akár már rövidtávon is okozhat légzőszervi megbetegedéseket és krónikus allergiát is. A hővisszanyerős ventilátor akkor is telepíthető, ha a régi otthonába szeretné bevezetne az újítást, hiszen ebben az esetben az egyhelyiséges szellőztetők állnak a rendelkezésére.

Ha új házat épít, mindenképpen érdemes megfontolni a központi szellőztető rendszer kialakítását, ami bár elsőre drágának tűnhet, hosszútávon mégis gazdaságos befektetésnek fog bizonyulni. A hővisszanyerős ventilátor márkák közül az egyik talán legismertebb a német Zehnder. A németektől már megszokott precizitás és az első osztályú anyagminőség természetesen a Zehnder Comfoair 350 esetében is jelen van. A gépbe épített kijelző nagyon felhasználóbarát, így a szellőztető rendszer működéséhez szükséges ismereteket is néhány percen belül elsajátíthatja. A passzívház minősítésű termékcsalád Basic és Luxe kiszerelésben is kapható, így a személyes igényei és a pénztárcája függvényében könnyen el tudja majd dönteni, hogy melyikre van szüksége az otthonában.

A termékek alapfunkciói megegyeznek, de értelemszerűen a Luxe típus jóval többet tud elődjétől, így az ára is borsosabb. A nyitott tűzterű gépeket falra vagy a lábukra is helyezheti. Azoknak, akik még csak most ismerkednek a hővisszanyerős szellőztetés ideájával, a Zehnder Comfoair 350 tökéletes választásnak bizonyulhat, amire bizonyíték a számtalan elégedett ügyfél visszajelzése. Ne késlekedjen, látogasson el hozzánk és tekintse meg a gazdag termékpalettánkat! Javítson a saját életkörülményein már ma!