WC kagyló többféle változatban

Szponzorált tartalom

WC kagyló

Számtalan módon rendezhetjük be a fürdőszobánkat. A WC kagyló az egyik meghatározó berendezés, aminek a kiválasztása több szempont szerint is történhet.

Sokan elhamarkodják a döntést és ráböknek a legolcsóbbra, mondván, hogy úgyis mindegy, hiszen mind ugyanolyan. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Ehhez elég csak megnézni a gepeszcentrum.hu WC kagyló kínálatát és máris láthatjuk, hogy hányféle modell közül választhatunk.

Nem elhanyagolható a kialakítás, mert választhatunk falit vagy állót, de a monoblokkos modell szintén nagyon közkedvelt, az egyszerűsége miatt. Ezek lehetnek mély vagy lapos öblítésűek. A WC kagyló kifolyása is többféle lehet, amit a lakásban lévő lefolyórendszer fog meghatározni.

Ez hátul vagy alul helyezkedhet el, így könnyedén igazíthatjuk a választást a fürdőszoba kivitelezéséhez. A modern perem nélküli WC kagyló a modern fürdőszobák részét kell képezze. Nemcsak az esztétikus kinézete, hanem a gazdaságos működtetése miatt is, mivel ennek az öblítésére kevesebb vízre van szükség, ezért még spórolhatunk is a használatával.