Szabaduló szoba Budapest gyerekeknek remek áron

Szponzorált tartalom

Szabaduló szoba Budapest gyerekeknek

A vakáció idején rengeteg szülő gondolkodik el azon, hogy milyen programokra vigye el a csemetéjét. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek kitűnő szórakozást kínál, hiszen rengeteg feladatot kell megoldani a kijutás érdekében.

Ugyanakkor nem árt, ha a kicsikkel van egy felnőtt is, a nehezebb feladványok miatt. A Mindquest weboldalán ötféle pályára lehet időpontot foglalni. A csemetéknek a legjobban az a küldetés szokott tetszeni, ahol egy szörny kiszabadulását kell megakadályozni.

A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek arra is lehetőséget nyújt, hogy a csemeték a történet szerint ellátogassanak egy másik dimenzióba, ahonnan csak a mesterséges intelligencia legyőzésével térhetnek vissza. Próbát lehet tenni a gyémántrablással is, hiszen ez is izgalmas kalandnak ígérkezik.

Aztán ott van még a pokolgépes játék, ahol a robbanást kell megakadályozni. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek max. 5 fős csapatokban próbálható ki. Csupán 60 perc áll a rendelkezésre a küldetések teljesítésére, fejenként pedig 3000 vagy 3500 Ft a részvételi díj.