Megoldást kínál az esztétikai fogászat Budapest

Szponzorált tartalom

Esztétikai fogászat Budapest

Mit tehet, ha nincsen megelégedve a fogsora kinézetével? Ilyenkor az esztétikai fogászat Budapest nyújthat Önnek segítséget. Az úgynevezett fogászati héjak képesek letakarni az elszíneződéseket és a réseket.

Így újra gyönyörűvé válhat a fogsora. Eldöntheti, hogy kompozitból vagy porcelánból készült héjat szeretne. Újabban már készíttethetők kontaktlencsényi vastagságú termékek is. A viselésük nagyon kényelmes, és a felhelyezésük sem túl nehéz.

Az esztétikai fogászat Budapest által megadott információk alapján akár 20 éven át is fennmaradhatnak a fogakon. Nagyon tartósak, de komolyabb erőbehatás miatt károsodhatnak. A javításuk sem lehetséges, ezért mindenképpen sort kell keríteni a cseréjükre. Érdemes komoly hangsúlyt fektetni a szájápolásra, mert így tovább őrizhető meg fogaink szépsége.

Az esztétikai fogászat Budapest akkor is remek ötletnek tartja a felhelyezésüket, ha le szeretne szokni a körömrágásról vagy a fogai csikorgatásáról. Árajánlatot és időpontot a Dental Family rendelőjében kérhet, amennyiben szeretne próbát tenni ezekkel.