Falken téli gumi, a jeges utakra tervezve!

Szponzorált tartalom

Falken gumiabroncs

Nincs többé veszélyes csúszkálás a jeges utakon! Egy kiváló Falken téligumi felbecsülhetetlen szolgálatot tesz minden autóvezetőnek, mindezt megfizethető áron. Nem árt tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy az abroncsok kiváló állapot esetén életet is menthetnek.

Elég egy jeges kanyar és a pillanat tört része alatt lesodródik a jármű az útról, ami beláthatatlan következményekkel járhat. A Falken téligumi recéi stabilan, a menetiránynak megfelelően tartják az úton a járműt, ezzel biztosítva nekünk, hogy biztonságosan beérjünk a munkába.

A gumiabroncsok csak akkor nevezhetőek kiválónak, hogyha nagy sebesség mellett is megállják a helyüket. A Falken téligumi, a gyártó állítása szerint, 190 km/h sebesség esetén is kiváló tapadást fog produkálni.

Az üzemanyagnak a fogyasztására is gondoltak, így F besorolást kapott az EU-címkézés során és a nedves tapadása pedig C. Az sem elhanyagolható adat, hogy csupán 71dB a Falken téligumi zajszintje, ami nem lesz zavaró, még többórás utak megtétele során sem.