Diamond Nails gél lakk telt árnyalatban

Szponzorált tartalom

Diamond Nails gél lakk

Egy nő sem szereti, ha már 1-2 nappal a festés után elkezd lekopni a körömlakk. Ennek következtében érdemes inkább a tartósabb megoldásokat előnyben részesíteni.

A különösen mutatós Diamond Nails gél lakk képes 4-6 héten keresztül fennmaradni, ezért nem lesz vele sok probléma. Érdemes alap- és fedőlakkot használni hozzá, mert így sokkal szebb lesz az eredmény. UV vagy LED lámpa alatt képes megkötni. Akár két rétegben is felvihető. A Diamond Nails gél lakk többféle színben vehető meg.

Elsősorban a drámai színek kedvelői vannak előnyben. Örök kedvencnek számít a piros, a pink, a fekete és a lila. Ezek mellett kapható még a sokak által kedvelt rózsaszín is. 7 milliliteres változatban nyílik lehetőség a beszerzésére. Szépen csillog a fény hatására. Anyagi szempontból is érdemes a Diamond Nails gél lakk mellett dönteni.

Jelenleg 1890 forintos áron vehető meg. Érdemes beszerezni hozzá a műköröm elkészítéséhez való kellékeket, mert a munka csak így végezhető el tökéletesen. Egy kis igyekezettel előbb-utóbb bárki megtanulhatja a helyes használatát.