A hair transplant clinic színvonalasan dolgozik

Szponzorált tartalom

Hair transplant clinic

Mindenkinek fontos, hogy gyönyörű legyen a hajkoronája. Sajnos, az idő múlása nyomot hagy rajta, ezért keresni kell egy olyan módszert, amivel visszaforgatható az idő kereke. A hair transplant clinic már nagyon sok alkalommal bizonyította a nagyszerűségét, ezért érdemes hozzájuk fordulni. Az itt dolgozó orvosok értenek a szakmájukhoz, tehát a súlyosabb eseteket is képesek megoldani.

A műtét során a páciens saját haja kerül átültetésre a hair transplant clinic kezelőjében. Mindenképpen szükség van egy olyan konzultációra, ahol a kezelőorvos elmondja, mire lehet számítani.

A beavatkozás helyi érzéstelenítés mellett zajlik, tehát nem érezhető a fájdalom. Egy egész napot rá kell szánni. Általában reggeltől estig tart, de a hair transplant clinic időnként biztosít szüneteket. Az eredmény mindenkinek tetszeni fog, hiszen az orvosok már több mint 10 év szakértelemmel rendelkeznek.

A munkájuk eredménye megtekinthető a hair-transplant-clinic.co.uk weboldalán. Férfiak és nők is igénybe vehetik a szolgáltatást a bejelentkezést követően.