Vár minket a kerékpár szerviz!

Kerékpár szerviz

A téli időszak alkalmával sokan leteszik a kétkerekű járműt és inkább visszaváltanak a kocsira, amelyiknek a belterében meleg van. Azonban, nem mindenki tesz így, mert van, aki kifejezetten szereti a friss levegőt és jólesik még a hidegben is megmozgatnia az izmait. Bárhogy is legyen, azért ne feledkezzünk el arról, hogy a nehezebb körülményekre fel kell készíteni a bringát. A kerékpár szerviz szakemberei ezt jól tudják, ezért örömmel várják a felkeresésünket.

Ne hanyagoljuk el, ha a fékek már nem úgy fognak, ahogyan kellene! Nem kizárt, hogy a kerekekre is ráférne egy centrírozás. A csúszós felületeken még fontosabb, hogy kitűnő állapotban lévő járművel közlekedjünk. Ne hanyagoljuk el az apróbb hibákat, hanem irány a kerékpár szerviz!

Ha teljesesen átvizsgált és felkészített állapotban tesszük le télen a járgányt, akkor tavasszal ennek fényében, minden komolyabb gond nélkül vehetjük elő és használhatjuk egy gyors kerékfelfújást követően. Jó mindig előre gondolkodni, mert így nem kell utólag kapkodni. A kerékpár szerviz nyitva áll, keressük bátran!