Válasszon a Honeywell szobatermosztát kínálatából!

Honeywell szobatermosztát

Manapság az életünket már számtalan készülékkel meg tudjuk könnyíteni. Ez a legnagyobb előnye a technika fejlődésének. Bármit is tennénk, már biztosan megalkották hozzá a készüléket, amivel még könnyebben érhetjük el azt, amit szeretnénk. Példának okáért, a Honeywell szobatermosztát a fűtési rendszert teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé.

Bármelyik termosztátot is választja, legyen az a CM507, az XV70 vagy akár a T87, egyikben sem fog csalódni, a működése, a minősége és a kényelem az garantált. Mindegyik Honeywell szobatermosztát 7 napos fűtési programmal rendelkezik, aminek a segítségével az egész hetet megtervezheti előre és eldöntheti mikor hány fokos legyen a szoba hőmérséklete.

Az összes termék egyszerűen programozható, valamint kifinomult és rendkívül diszkrét megjelenéssel rendelkezik, így be fog illeni bármelyik igényes szobába. Mindegyik termék elemmel működik, amelyek több évet is kibírnak, hiszen nem sok energiát használnak. A Honeywell szobatermosztátot a belső falra helyezze el, nagyjából 1,5 méter magasra, ahol nem éri a napsütés, de ne legyen huzatos hely. Amikor a készülék alaphelyzetben van, a kijelzőjén megjelenik a helyiségben mért hőmérséklet.

Ahhoz, hogy megtekintse a beállított hőmérsékletet, tekerjen vagy nyomja meg a fel és le gombokat. Így 5 másodpercig láthatja, hány fokot kell elérjen a készülék. Azonban csak óvatosan nyomja, hiszen ha többször is megérinti, módosítja a már beállított értéket. Az összes Honeywell szobatermosztátnak grafikus kijelzője van és egyszerűen kezelhető.