Töltőceruza, az időtálló minőség

Töltőceruza

Aki sietett már egy matematikai feladat megoldásával vagy egy rajz befejezésével, az tudja, mennyire sok időbe is kerülhet, amíg meghegyezünk egy ceruzát, vagy amíg kicseréljük a kitörött hegye miatt. A töltőceruza esetében kizárt a hegyezésre elpazarolt időtöltés, hiszen könnyűszerrel utántölthető a hozzá való betéttel, amely folyamatos hegyességet és vékony vonalvezetést biztosít.

A nagy szilárdságú hegy gombnyomással pontosan adagolható vagy akár visszahúzható a töltőceruza testbe, ha már nem használjuk, így elkerülve az esetleges törést. A radír keresgélése sem fog többé fejfájást okozni egy esetleges hiba esetén, ha a töltőceruzát választja a hagyományos típus helyett. Hasznossága mellett esztétikus külseje is komolyságot és eleganciát kölcsönöz, legyen szó bárkiről, aki ezt az egyszerű, de mégis korszerűsített eszközt használja munkája elvégzéséhez.

Töltőceruzát talál műanyag, fém vagy akár faborítással, színes vagy átlátszó külsővel, gumis ujjpárnával, és a betét vastagsága is változhat egyes típusok között. Ha szeretne stabil munkaeszközt, amit nem kell folyton lecserélnie, mire megszokja, akkor válassza a töltőceruzát társául.