Tatami a cselgáncs gyakorlásához

Tatami

Nagyon sok kisfiú jár cselgáncsra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mozdulatokat érdemes otthon is gyakorolni, hiszen így lehet igazán nagy eredményt elérni. Viszont a tatami hiányában nem biztonságos otthon dzsúdózni.

Ennek következtében egyre több szülő dönt úgy, hogy beszerzi a szükséges felszereléseket. Erre kitűnő lehetőséget biztosít a sportsarok.hu webáruház. Itt különféle vastagságban adható le a rendelés. A legvékonyabb tatami 4, a legvastagabb pedig 6 centiméteres.

A legtöbben az S-Sport nevű márka termékei közül választanak. A Berger inkább azoknak ajánlható, akik versenysportolás céljából szeretnének vásárolni. A rendelés csúszásmentes huzattal is lehetséges, 10-15 százalékos felárért cserébe. A hagyományos változat műbőr bevonattal rendelkezik. A vásárlók biztosan elégedettek lesznek a minőségével.

A szülőknek arra kell számítaniuk, hogy a tatami 2-3 héten belül érkezik meg. Ezt követően pedig már indulhat is a gyakorlás, a kisfiúk nagy örömére. Ennek hatása bizony az edzéseken is meglátszik majd.