Szőlőmag kivonat az öregedés késleltetéséért

Szőlőmag kivonat

Ezzel a termékkel kapcsolatban a kutatási tapasztalatok azt mutatják, hogy az alkalmazását követően 24 órán belül a daganatsejtek 76 %-a elpusztul. A szőlőmag kivonat tehát kétségtelenül az egyik legerősebb antioxidáns.

Az emberi szervezetben sok oxidatív folyamat zajlik le, amelyek valójában az öregedés, illetve a test általános értelemben vett leépülésének fő okai. Ez a remek készítmény erőteljes antioxidánsként használatos táplálék kiegészítő formájában.

Mérsékli a gyulladásos állapotokat, kiváló immunerősítő, elősegíti a szív és érrendszer egészségének megelőzését, a daganatos betegségek kialakulásának esélyét pedig jelentősen csökkenti. Az egyik legjobb forrása a resveratrolnak, ami szintén számos pozitív hatást gyakorol az általános egészségi állapotra. A szőlőmag kivonat áthatol a vér-agy ágyon, így védelmet nyújt az agynak, valamint az idegrendszernek is.

Jó tulajdonsága még, hogy enyhíti az ízületi gyulladásokat, a bőr kollagén tartalmát megóvja, ennek köszönhetően hozzájárul a bőr egészségéhez.