Prémium rendezvényhelyszín Budapest esetében a Premiumban!

rendezvényhelyszín Budapest

rendezvényhelyszín Budapest

Budapest esetében a nagy alapterületű lakás kisebbfajta (vagy éppen nagyobbfajta) luxusnak számít, hiszen a rendelkezésre álló teret a főváros esetében meglehetősen borsosan mérik. Nem véletlen, hogy a budapesti emberek többsége egyszerűen nem teheti meg azt, hogy akárcsak egy kisebb rendezvényt is a saját otthonában tartson meg. Itt jön a képbe a megfelelő rendezvényhelyszín Budapest esetében!

Ha rendezvényhelyszín Budapest városában, akkor Premium.

A fővárosban megannyi helyen le lehet bonyolítani családias méretű vagy annál nagyobb mennyiségű embertömeget megmozgató rendezvényeket, konferenciákat, tréningeket; nem egy étterem, szálloda építette ki eleve úgy az infrastruktúráját, hogy egy-egy helyisége kvázi rendezvényteremként is funkcionálni tudjon. Ilyen hely az angyalföldi Premium Apartmanház is, amely több, mint 100 kibérelhető apartmanja mellett rendezvényhelyszínnel is bír – sőt, nem is csak eggyel!

Mit kínál Önnek a Premium rendezvényhelyszín vonatkozásában?

Mindenek előtt komplett csomagot, amelyhez megfizethető árcímke tud párosulni. Egy tetszőleges jellegű konferencia kapcsán például egyáltalán nem jelent hátrányt, ha a különféle helyekről érkező személyek egy része helyben meg is tud szállni; mindez a Premium Apartmanházban könnyedén megoldható, tekintve a kivehető apartmanok mennyiségét. Ezen felül komplett lebonyolítást is vállal a Premium, így a szervezőnek (amennyiben ezt az opciót választja) semmi különösebb dolga nem lesz, a munka dandárját ugyanis az Apartmanház fogja ellátni. Egyben kamerával megfigyelt, zárt parkolót is fel tud mutatni a hely, ahol a vendégek nyugodtan lerakhatják az autóikat, azok ugyanis végig biztonságban lesznek.

Rendelkezésre áll-e audiovizuális eszköztár a hangok, képek közvetítésére?

Természetesen adott a televízió, az állványos vetítővászon (a hozzá való projektorral együtt), az egész termet betöltő kihangosítás, a vezeték nélküli internetelérés és az teljes elsötétítés lehetősége is – a teljesség igénye nélkül. Így lehetőség van technikai oldalról tekintve színvonalas, valóban minőségi prezentációt tartani, illetve bármilyen olyan rendezvényt lebonyolítani, ahol a felsorolt technikai eszközök alkalmazásra kerülhetnek.

Megoldható-e a cathering?

Mivel a Premium Apartmanházhoz étterem is tartozik, így „házon belül” elintézhető az, hogy a megjelentek ételhez és italhoz tudjanak jutni. Széles ételkínálat, valamint üdítők, kávék, alkoholmentes és alkoholos italok állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy a vendégek semmiben ne szenvedjenek hiányt.