Pick Up felépítmény több autótípushoz

Pick Up felépítmény

A nyár beköszöntével rendszeresen járunk kirándulni? Nem okoznak gondot a nehezebb hegyi terepek sem, mivel kifejezetten ezért egy nagy teherbírású és terepet jól tűrő autót vásároltunk? Akkor már csak a Pick Up felépítmény hiányzik, ami teljessé teszi a képet. Sokszor láthattunk már az utakon olyan terepjárót, amelyiknek a hátsó platós része teljesen fedett. Gondolhatnánk, hogy ez gyárilag van felszerelve, de nem minden esetben van így.

A Pick Up felépítmény ugyanis online utólag is megvásárolható és felhelyezhető minden különösebb gond és fúrás nélkül. Hatalmas előnyt biztosít a csomagok számára, ugyanis megvédi azokat a szélsőséges környezeti hatásoktól is. Egy speciális ABS kompozit anyagból készül a termék, amelyik a további tartósság érdekében dupla héjszerkezettel van ellátva. Minden autótípushoz egyedi design áll rendelkezésre.

A sötétített ablakok elrejtik a kíváncsi tekintetek elől a szállított holmikat. A Pick Up felépítmény automatikus belső világítással bír, így könnyedén megtalálható benne minden, amit keresünk, akár a késő éjszakai órákban is. A nyitható első ablak tökéletes szellőzést biztosít. Bármerre is menjünk, a Pick Up felépítmény a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

További fontos előnye, hogy könnyen tisztítható, amire szükség van, főként, ha terepen járunk, és alaposan összesározzuk a kocsi külsejét. Opcionálisan a további csomagok szállítása végett 75 kilogrammig terhelhető tetősín is kapható hozzá. Még több tudnivaló a Pick Up felépítmény termékekről az alpex4x4.hu oldalon. Itt akár meg is vásárolhatjuk a kocsinkhoz illő rendszert igen jó áron. Ne várjunk tovább, hisz most van itt a lehetőség a rendszeres kirándulásokra.