Nagyon szép a Skagen óra

Skagen óra

Csak kevesen tudják, hogy a Skagen a sok sportos karóra mellett temérdek elegáns darabot is piacra dobott, amelyeknek nagyon örültek azok, akik egy kis változatosságra vágytak. Erre példa, hogy Magyarországon is sok helyen a hölgyek kedvence a nőies Skagen óra, amelyik kiváló választásként szolgál mind az elegáns, mind pedig a hétköznapi viselethez.

Ennek a tartóssága vitathatatlan, ugyanis a tok nemesacél. Ez nem jelenti azt, hogy a design el van hanyagolva. Ezt bizonyítja, hogy a tokhoz tartozó szíjon a fehér és rózsaarany színek gyönyörű kombinációjának örülhet az ember. A számlapot kristályüveg takarja, és két év gyári garanciát kap a vásárló, ha a rendelés mellett dönt. Nem is drága a produktum, még akkor sem, ha a potenciális vevőnek egy modernebb, újabb darab tetszik meg.

A Skagen óra tehát egyszerre nívós és olcsó. Ezen két adottság pedig nagyon fontos azoknak, akik nem szeretnének kisebb vagyont kiadni egy karóráért. A Skagen óra megvehető a www.ora-bolt.hu shoptól is, ahol szintén kapható a Fossil és a Festina női karóra.