Miket rejt a Kozmosz intelligenciája?

A Kozmosz intelligenciája

Kik vagyunk pontosan és miért vagyunk itt? Ezek a kérdések nagyon sok embert érdekelnek és nem véletlenül. Néha érezhetjük mi magunk is, hogy valójában nem ide tartozunk, de akkor mégis honnan jöttünk? A Kozmosz intelligenciája választ adhat számunkra, csak meg kell tudnunk hallani azt. A végtelen univerzum tele van rejtelmekkel és ott lapul mindenre a megoldás is, csak el kell érnünk

Az emberiség még nem tart ott, hogy kilépjen a bolygóról és mélyreható kutatásokat végezzen, de vannak olyan módszerek, amelyekkel innen is dolgozhatunk. A Kozmosz intelligenciája megcsapolható, ha ügyesek vagyunk, csak érteni kell hozzá. A laikus kereső még csak azt sem tudja, hogy hol kezdje el.

Remek támpontot jelent A Kozmosz intelligenciája című könyv, amelyikben jelentős információ tárul fel. Sajnos azt kell mondanunk, hogy a modern tudománynak is vannak határai, amiken egyelőre még nem tud továbblépni. Ha kíváncsiak vagyunk a részletekre és meg akarjuk ismerni azt, amire eddig fény derült, akkor A Kozmosz intelligenciája hamarosan megnyílik előttünk.