Jól jön egy városi kerékpár

Szponzorált tartalom

Városi kerékpár

A városi emberek sokszor tapasztalhatják, hogy nehezen lehet haladni autóval a csúcsidőben. Sajnos a tömegközlekedés sem nyújt minden esetben segítséget, ezért előnyös, ha kéznél van egy szokatlanul jó városi kerékpár.

Azzal sokkal könnyebben el lehet jutni az úti célhoz. Ráadásul egyre több helyen épülnek bicikliutak, ami jelentősen egyszerűbbé teszi a bringázást. A Bikelife weboldalán kaphatóak olyan modellek, amelyek tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra.

A városi kerékpár nagyon strapabíró, tehát nem jelent vele problémát a padkákon és a kátyúkon való átjutás. Az ülése igazán kényelmes, bár a tulajdonosa jellemzően rövidebb utat tesz meg vele. Erős fékkel van felszerelve, a balesetek elkerülése érdekében.

A sárhányója védelmet nyújt a ruha beszennyeződése ellen, tehát a városi kerékpárral munkába is lehet járni. A fent említett weboldalon ötféle márka közül választhatnak a vásárlók. A legtöbb termékek a Neuzer, a Csepel és a Kellys kínálatából kerülnek ki. A rendelés női és férfi változatban egyaránt lehetséges.