Jó döntés a lakóközösségi infraszauna

Infraszauna

Ahol a lakóközösség meg tudja beszélni, érdemes közösen használható területet kialakítani. A leggyakoribb a konditerem, de ma már az sem ritka, hogy infraszauna kabin vásárlása mellett döntenek, közösségi használat céljából.

Ez általában a kisebb társasházakra lehet jellemző, ahol van közös helyiség. Így nem kell mindenkink külön az otthonában felszerelni az infraszauna kabint, mivel a több személyes eszköz megvásárlása megoldhatja a ház szükségleteit.

Mivel itt nem kell magas hőmérsékletre melegíteni a szauna belső terét, így nincs szükség hosszas melegítésre a használat előtt. Ugyanis az infraszauna sugarai közvetlenül a bőrön és a bőr alatt fejtik ki a hatásukat, attól függetlenül, hogy milyen meleg van a kabinban.

Tehát ez esetben nincs szükség több órán át tartó bemelegítésre, hanem a bekapcsolástól számított rövid időn belül már használható. Akinek épp ideje van, várakozás nélkül is igénybe veheti. Sokkal jobb a kihasználtsága, mint egy házi szaunának, amit csak néha vesznek igénybe.