Gyors és precíz fordítás karakter ár szerint

Fordítás karakter ár

Dokumentumok, katalógusok, üzleti papírok fordítására gyakran szükség van, ezt a szolgáltatást főleg a cégek veszik igénybe. A Bilingua fordítóiroda fordítás karakter ár szerint dolgozik az esetek túlnyomó többségében, ami a legtöbb nyelv esetében 2 Ft / karakter. A jól kidolgozott precíz fordítás elengedhetetlen az üzleti életben, ráadásul a használati utasításokon, kezelési útmutatókon egyenesen kötelező, akárcsak a hivatalos dokumentumokon.

A Bilingua nemcsak azért különleges, mert az első, amelyik minden nyelvre fordít és anyanyelvű fordítókkal dolgozik, hanem mert a fordítás karakter ár valóban roppant kedvező. Ahogy már említettük, a legtöbb nyelv esetében 2 Ft/karakter, de az északi nyelvek esetében az ár meghatározása egyedi úton történik, mindig a fordítandó szöveg megtekintése után küldi el a cég a megrendelőnek az ajánlatot. A fordítás karakter ár ebben az esetben 3,10 Forint / karakter. Fontos tudni, hogy a fordítóiroda ÁFA mentesen dolgozik, ezért a fordításra már nem jön rá ez z összeg.

Az ember bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy gyorsan szüksége van valamilyen hivatalos okmány lefordítására. A hivatalos fordítás árak általában úgymond fixek, de természetesen ezek is az adott nyelvtől függenek. Manapság már rengetegen folytatják a tanulmányaikat külföldön, sokan pedig munkát vállalnak a különböző EU vagy azon kívüli országokban. Az erkölcsi bizonyítvány szinte alap elvárás mindenhol. Egy ilyen okmány esetében az angol-magyar, magyar-angol hivatalos fordítás árak mindössze 5.000 Ft rúgnak.

Az anyakönyvi kivonatok, bizonyítványok fordítása szintén ennyibe kerül. A cégkivonatok az angol esetében, oldalanként 3.000 Ft. A fordítóiroda minden területen vállal szakszerű, gyors és precíz fordítást. Ha Önt is érdeklik a hivatalos fordítás árak az olyan iratok esetében, mint az orvosi papírok, adóigazolás, bírósági papírok, stb., vegye fel a kapcsolatot velünk minél hamarabb! Mi bármit lefordítunk 60 különböző nyelvről vagy nyelvre és a hét minden napjában elérhetőek vagyunk.