Egyszerű és gyors autóüveg csere

Fényszóró polír

Megéri mindig nagy figyelemmel közlekedni az utakon, és ha történik egy kisebb sérülés, mint például a szélvédő ütődése, akkor azonnal szakemberhez fordulni! Ellenkező esetben könnyen autóüveg csere lehet a dolog vége. A folyamatos rázkódás illetve a környezeti hatások egyenesen oda vezetnek, hogy egy apróbb repedés is továbbterjed, ezzel ellehetetlenítve a javítás esélyét. Ha van teljes körű biztosításunk, akkor könnyű dolgunk van, ugyanis az autouvegek.hu oldal mesterei, ilyen esetben ingyen végzik a munkát. Még a papírok kitöltésének fáradalmaitól is megkímélnek bennünket a szakik.

Az autóüveg csere azonban nem mindig ilyen egyszerű. Ha mindent zsebből kell álljunk, akkor sem kell aggódni, mert kiváló minőség és jó árak fogadnak bennünket. Mielőtt begurulnánk a műhelybe, ismerjük meg a kínálatot és a szolgáltatást! Válasszuk ki az igényinknek és pénztárcánknak leginkább megfelelő terméket! Amint ezzel megvagyunk, igen gyorsan befejeződik az autóüveg csere. Amennyiben eltöltünk egy kevés időt a szervizben, eszünkbe juthat még, hogy nem ártana gondot fordítani a lámpaburákra is.

Ezek legalább annyira ki vannak téve a külső hatásoknak, mint a szélvédő. Lehet nincsenek is megrepedve, de a felületük homályos, ezért rájuk fér egy fényszóró polír. Ennek az előnyeit az utakon fogjuk észrevenni, amikor is jelentősen távolabbra látunk, amint az eddig megszokott volt. Főként használt autók esetében fordul elő, hogy az idő múlásával lecsökken a lámpa hatótávolsága, amit az új tulajdonos amúgy fel sem fog, amíg egy fényszóró polír alkalmával nem észleli a különbséget.

A folyamatos napsugárzás, a maró hatású kipufogó gázok, de még a levegőben lévő apró porszemcsék is károsítják a burkolatot. Néhány év alatt ez jelentős méreteket ölt, ami ellen hatékonyan kell fellépni. A fényszóró polír egy gyors eljárás, aminek alkalmával a lámpaburkolat egy néhány milliméteres, felső sérült rétegét eltávolítják. Amennyiben már idős a kocsink, és még ez a féle eljárás nem volt alkalmazva rajta, akkor érdemes megtenni, mert hihetetlenül nagy lesz a különbség, ami előnyünkre válik.