Béltisztítás házilag, teával és gyógynövényekkel

Béltisztítás és méregtelenítés

Egy béltisztító kúra sosem árt a szervezetnek, elvégre minél gyakrabban csinálja ezt meg, annál nagyobb szívességet tesz az egészségének. Béltisztítás és méregtelenítés házilag is lebonyolódhat, nem kell hozzá drága orvosi beavatkozás.

Elég, ha egy kicsit figyel arra, hogyan táplálkozik, valamint megismeri a különböző béltisztító teatípusokat, amelyekkel elősegítheti a tisztítás folyamatát. Természetesen, szakértő orvosok is segíthetnek a folyamatban, ugyanis a béltisztítás orvosi módszerekkel is megtörténhet.

De ami a természetes eljárásokat illeti, a ricinusolaj az egyik jól bevált hagyományos szer, ami a bélben lévő nyákokat eltávolítja.Ugyancsak érdemes megpróbálkozni az aloe vera leveleivel is, ami szintén nagyon hatékony a gyomorbél megtisztításában.

Béltisztítás és méregtelenítés házilag is megtörténhet, de ismerni kell azokat a gyógynövényeket és hatóanyagokat, amelyek mindezt elősegítik. Ráadásul a bőséges folyadékbevitel mindenképp fontos az egészség megőrzése érdekében. Itt pedig a gyógyteákat érdemes megismerni.