Az elektromos kapu motor kényelmes megoldás

Elektromos kapu motorkapunyitó szett kétszárnyú

Modern és kényelmes megoldás az elektromos kapu, amiből egyre többet látni a városokban. Lehetnek kétszárnyú vagy toló típusúak egyaránt. Azonban ezeket működtetnie is kell valaminek, ezt pedig az elektromos kapu motor felszerelésével oldják meg. Ezután már tökéletesen működik a kapu, mondhatni, egyetlen gombnyomásra, hogyha távirányítós megoldást választ a tulajdonos. Az elektromos kapu motor beszerzése érdekében jól teszi, ha az interneten néz szét, hiszen számos webáruház forgalmazza ezeket.

Többfajta kapható például a door-system.hu weboldalon található vállalkozás kínálatában is. Az egyik a karos kapunyitó motor, amely a kétszárnyú kapukhoz tökéletes. Azonban, ha a garázskapura szeretne vásárolni egy elektromos kapu motort, akkor a csuklókaros típust kell választania. Ugyanakkor a gazdag választékban megtalálható a tolókapu motor, valamint a süllyesztett kapunyitó is. Természetesen, mindegyik fajtából több méretű is megtalálható, különböző méretű kapukhoz, tehát ezt mindenképpen vegye figyelembe a választáskor!

Ugyanakkor, ha az Ön telke bejáratát szárnyas kapu védi, akkor oda kapunyitó szett kétszárnyú változata való, amit szintén be tud szerezni ettől a vállalkozástól. Ezekhez a készletekhez hozzátartozik egy 230 voltos motor, FLEXI 2 vezérlésű távirányító, 2 darab adóvevő, és 2 darab, 30 méter hatótávolságú fotocella. Amikor kapunyitó szett kétszárnyú kapuhoz történő vásárlást tervezi, feltétlenül figyelembe kell vennie a kapu szélességét, illetve a tömegét. Egyébként ezeket a leírásokat megtalálja a weboldalon, amelyek után lényegesen könnyebb lesz tájékozódnia.

Azt is tudnia kell, hogy a Door System cég nemcsak forgalmazza ezeket a termékeket, hanem szinte minden típusú ipari kapu és kapunyitó automatika, vezérlőelektronika szervizelését és karbantartását is vállalja. A vállalkozást megtalálja a Budapest Ipari Park, Almakerék utca 4. szám alatt. Akár elektromos kapu motor, akár kapunyitó szett kétszárnyú bejárathoz érdekli Önt, ennél a megbízható vállalkozásnál biztosan felleli majd.