ADR oktatás és más csoportok

ADR oktatás

Olyan munkahelyre szeretett volna jelentkezni sofőrnek, ahol veszélyes anyagokat szállítanak, de nem vették fel? Szeretne ennek megfelelő okmányt szerezni? Ebben az esetben az ADR oktatás Önnek ajánlott.

Mindenki tudja, hogy a veszélyes anyagokat szállító autók sofőrjeire milyen nagy felelősség hárul. Minden bizonnyal legalább akkora a felelősség, mintha személyszállító autót vezetne. Probléma esetén itt is nagyon nagy baj tud keletkezni, akár sokak élete is veszélybe kerülhet.

Éppen ezért mindennél fontosabb, hogy a bajt megelőzzük. Ennek első és legfontosabb lépése az ADR oktatás. Itt a tanuló nem a vezetés fortélyait tanulja meg, hiszen ez a tudás már adott kell legyen a beiratkozás időpontjában. Itt megtanulhatják azt, hogy melyik veszélyes anyag milyen balesetekkel járhat, illetve hogy miképpen lehet ezt megelőzni.

Milyen anyaggal hogyan kell elbánni. Az ADR oktatás mellett még számos vezetői kategóriából választhat az ide látogató. Így, ha Ön valamilyen más járműre szeretne jogosítványt szerezni, nézzen körül nálunk.