A hitelközvetítő remek ajánlatokat kínál

Hitelközvetítő

Az ügyintézés, illetve pénzügyi tanácsadás egy szakma. A hitelközvetítő főbb feladatai közé tartozik az ügyfelek tájékoztatása az állami támogatásokkal kapcsolatban. Amikor egy banki alkalmazott ajánl finanszírozást, csakis kizárólag a saját bankja termékeit kínálhatja.

Ez még akkor is így van, ha tudomása van arról, hogy a piacon a konkurenseknél van sokkal jobb pénzügyi megoldás. Mindez természetes, mivel az ügyfelet nem fogja a konkurensekhez irányítani.

Ebből kifolyólag fontos, hogy olyan szakember segítségét vegye igénybe, amelyik független, ezáltal képes megvédeni az ügyfelek érdekeit a bankok, valamint a pénzintézetek kínálatának szakszerű összehasonlítása közben. A bankok a jelzáloghitelek közvetítéséért szinte azonos jutalékot fizetnek, így a hitelközvetítőnek szinte mindegy, hogy melyik bankba nyújtja be az igénylést.

A független hitelközvetítő megbízása és segítségének igénybevétele az ügyfeleknek nem kerül semmibe, hiszen a munkadíjat a bankoktól kapják. Az ilyen intézmények kiválasztása kizárólag az Ön érdekei alapján történik.