A hitelközvetítő mindennel kapcsolatban tájékoztatja

Hitelközvetítő

Ez egy olyan munkakör, ami nagy szakértelmet igényel. A hitelközvetítő tisztában kell legyen az aktuális törvényekkel, valamint ajánlatokkal is.

Legfontosabb feladatai közé tartozik, hogy minden leendő ügyfelet felvilágosítson a lakás- és jelzáloghitelekkel, meg az állami támogatásokkal kapcsolatban. Minden alternatívát bemutat, így nem lesz más dolga, mint ezek közül kiválasztani a legjobbat. Manapság egy ilyen szakembert mindenképp fel kell keresni annak érdekében, hogy nyugodtabb legyen az ügyeivel kapcsolatban.

A hitelközvetítő felvázol minden lehetőséget és segít abban, hogy a lehető legjobbat válassza a céljai megvalósításához. A független dolgozó nem számol fel semmilyen plusz összeget, hiszen a fizetését a banktól kapja.

A hitelközvetítő minden bank ajánlatát begyűjti, ezt követően összehasonlítja azokat, így a lehető legkedvezőbb mellett voksolhat. A könyvelést is elvégzi, hogy a papírjai rendben legyenek, ezáltal a későbbiekben nem ütközik nehézségekbe és biztos lehet a döntésében.